Zekolli: Anuloni marrëveshjet me Zaevin sa nuk është vonë,/

Një apel i drejtpërdrejtë vjen nga ish diplomati dhe analisti politik Arsim Zekolli drejtuar partisë në pushtet dhe kreut të kësaj partie Zoran Zaev.

Sipas Zekollit është korrekte ta thuash me kohë, për pastaj të mos jetë ” aktrojmë çmendur”.

LSDM-ja, me këtë në krye të zgjedhjeve, nuk është midis fitores ose humbjes, por midis një opozite të ndershme ose një deponie mbeturinash të historisë shkruan Zekolli.

“Anuloni budallallëkun para se t’ju tërheq në një pus ”, ka shkruar Zekolli pas disa gafave nga Zaev, i cili tha dje se Goce Delçev po luftonte kundër lirisë “.